Vacature: Productiemedewerker voedingsindustrie Kleinstesoepfabriek

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring met productiewerk en lijkt het je leuk om soep perfect op smaak te maken voor de consument? Dat kan bij de Kleinstesoepfabriek!

Voor de Kleinstesoepfabriek in Leek zijn wij per direct op zoek naar een productiemedewerker die twee á drie dagen in de week beschikbaar is. Bij voorkeur heb jij al een paar jaar ervaring in een productieomgeving. Als medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Je verzamelt grondstoffen voor het recept, kookt vervolgens de soep volgens het recept en vult uiteindelijk het eindproduct in glazen potten of zakken. Daarnaast etiketteer je de producten, maak je de werkomgeving schoon en vult de formulieren op gebeid van voedselveiligheid juist in.

Werktijden zijn elke dag van 08:00 - 17:00 uur

Functie-eisen

  • per direct 2 tot 3 dagen per week beschikbaar
  • mbo werk- en denkniveau
  • op de hoogte van de HACCP-regels en andere voedselveiligheidsrichtlijnen (of bereid dit te leren)
  • woonachtig in (de omgeving van) Leek

Verder is het van belang dat je een bepaald tempo aan kan houden en (soms) kan werken onder druk. Je hebt een sterke persoonlijkheid en deinst niet snel terug. Je bent enthousiast en leergierig en je voelt je betrokken bij de (biologische) voedselindustrie.

Over het bedrijf

''Echte soep heeft tijd nodig. Wij geven liefde & tijd om échte soep te maken, waarmee we op duurzame wijze de aarde voeden Kleinstesoepfabriek maakt biologische bouillons en soepen.
Door bijzondere recepten, smaakvolle fairtrade en biologische ingrediënten en aandachtige productie, ontstaat een product waarmee we mensen blij maken en verwarmen via de smaak. Hierdoor zijn we met elkaar verbonden. De producten en hun verpakking zijn duurzaam. Innovaties zijn gericht op maximale vernieuwing en houdbaarheid.

In Leek koken 10 mensen elke dag op ambachtelijke wijze en met veel overgave de biologische soepen en bouillons. Soep zoals je het thuis maakt, maar dan in een grotere soepketel: met echte biologische ingrediënten en krachtige kruiden & specerijen. Zonder E-nummers of onnatuurlijke smaakmakers.''

Wat wij bieden

Wij bieden werk in een leuk en betrokken team voor 2 á 3 dagen per week met een salaris conform de cao gemaksvoedingsindustrie, jouw leeftijd en ervaring. In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie, maar bij wederzijds goed bevinden kan het worden omgezet naar langere duur.

Ben jij de productiemedewerker voedingsindustrie waar de Kleinstesoepfabriek naar op zoek is? Solliciteer dan zo direct! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "productiemedewerker voedingsindustrie Kleinstesoepfabriek? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via