Vacature: Winkelmedewerker tuinmachines

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij commercieel ingesteld en heb jij interesse in tuinmachines? In Beilen zijn wij op zoek een winkelmedewerker voor de verkoop van tuinmachines.

Als winkelmedewerker tuinmachines ben jij het gezicht van de winkel. Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor de klant en de leveranciers. Klanten die een bezoek brengen aan de winkel ontvangen van jou een advies over de tuinmachines en producten. Samen met het gehele team bedenk je leuke verkoopacties en zorg je ervoor dat de winkel netjes en overzichtelijk is. Je houd je bezig met voorraadbeheer en werft actief nieuwe opdrachten. Door jouw grote interesse in tuinmachines weet je de klant van het juiste advies te voorzien. In sommige gevallen demonstreer je de machines aan de klant. De juiste kandidaat is representatief, commercieel ingestemd, enthousiast en beschikt over goede computervaardigheden.

Functie-eisen

  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je hebt affiniteit met tuinmachine

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een winkel dat gespecialiseerd is in tuin- en parktechniek. Je werkt samen met een klein team waar korte lijnen, klantgerichtheid en goede service centraal staan.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie in een klein en enthousiast team met korte lijnen. Afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring wordt het uurloon bepaald. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,50 en € 14,- per uur. 

Is deze vacature winkelmedewerker tuinmachines jou op het lijf geschreven? Reageer dan zo snel mogelijk maar uiterlijk voor 23 mei op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via