Vacature: Autoruithersteller

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Door jouw inzet gaat de auto weer veilig de weg op. Jij zorgt er namelijk voor dat het sterretje of de barst in de autoruit weer wordt hersteld. Lijkt jouw dat een leuke baan? Lees dan snel deze vacature voor autoschadehersteller.

Als autoruitenhersteller vervang jij de autoruiten of repareer jij de schade. De schade waarmee je veel te maken krijgt is een barst in de ruit, een sterretje in de ruit of bijvoorbeeld een ingeslagen ruit. De werkzaamheden voer jij uit op de locaties in Assen en Emmen of op locatie bij de klant. Zodra jij de werkzaamheden eigen hebt gemaakt dan dan ga je zelfstandig bepalen wat de beste werkwijze is om de autoruit te herstellen. Jij weet van aanpakken en bent enigszins technisch onderlegd. Daarnaast ben jij leergierig en bereid om eens in de vier weken op zaterdag te werken. Tevens ben jij representatief, ga je proactief te werk en beschik je over goede computervaardigheden. 

Functie-eisen

  • Technisch onderlegd
  • Flexibel beschikbaar
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en vervangen van ruiten. Dit wordt op een snelle en vakkundige manier gedaan waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De organisatie heeft meerdere vestigingen in het land waaronder een vestiging in Emmen en Assen.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een afwisselende en uitdagende baan binnen een aanpakkerscultuur. Je komt te werken in een hecht en gemotiveerd team waarbij een ieder hetzelfde doel heeft. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Word jij enthousiast van de vacature autoruithersteller en ben jij fulltime beschikbaar? Reageer dan voor  20 april op deze vacature. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen over de vacature autoruitenhersteller? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via