Vacature: (Leerling) Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een vroege vogel? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste melker. Wil jij graag aan de slag als melker? Solliciteer dan meteen!

Vanwege het vertrek van de huidige medewerker zoeken wij voor onze opdrachtgever een ervaren melker, of iemand die het vak graag wil leren. Wanneer je 'nieuw' bent in de wereld van de koeien dan gaan we graag een scholingstraject met je aan, waarin jij het vak van melker leert.

In eerste instantie ga je aan de slag op de dinsdagochtend, woensdagochtend en de donderdagochtend, waarbij je begint om 05.00u en rond ongeveer 09.00u weer klaar bent. Je gaat aan de slag met het melken van de 300 koeien in een 24 stands carrousel. Na afloop van de melkbeurt spuit jij de melkput schoon en laat jij alles weer netjes achter. 

Functie-eisen

Bij voorkeur heb je ervaring met koeien melken. Heb je nog geen ervaring, maar wil je het vak graag leren dan krijg je een opleiding van ons.

  • Je werkt graag zelfstandig
  • Affiniteit met de koeien en de melkveehouderij
  • Je bent flexibel

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever waar een gemoedelijk sfeer heerst. In een klein team zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden gedaan worden.

Wat wij bieden

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bieden we een salaris tussen de € 10,50 en de € 12,- bruto per uur, conform de cao van de opdrachtgever. Ben je jonger dan 21, dan ontvang je een uurloon welke past bij jouw leeftijd.

Wil je graag aan de slag als (Leerling) Melker? Neem dan snel contact met ons uitzendbureau in Scheemda op via 0597 - 59 11 15. Even langskomen mag natuurlijk ook. We horen zo spoedig mogelijk van je, maar uiterlijk voor 23 mei.

Deel deze vacature via