Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Woon jij in de omgeving van Heerenveen en heb je ervaring als sloper? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zoeken we een sloper. Ook als je nog geen ervaring hebt nodigen we je van harte uit om te reageren! Dus ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging voor langere tijd? En ben je ook op korte termijn al beschikbaar? Solliciteer dan snel!

In de functie van sloper ben je werkzaam op verschillende projecten, voornamelijk in Noord-Nederland. Door de verschillende projecten biedt dit bedrijf een baan met veel afwisseling op diverse locaties en allerlei soorten sloopwerk. Als sloper werk je mee aan de sloop en renovatie van diverse panden zoals scholen, kantoren en woningen. Je maakt hierbij gebruik van diverse hand- en machinale gereedschappen. Belangrijk is dat je houdt van aanpakken, fysiek zwaar werk aankunt en bereid bent om op diverse projecten te werken. Ook als je voor meerder maanden vakantiewerk zoekt of een tussenjaar hebt ben je van harte welkom bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

  • fysiek sterk
  • VCA-certificaat (of bereid deze binnen 3 maanden te halen)
  • 06:15 op de zaak aanwezig kunnen zijn
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de omgeving van Joure/Heerenveen. Er werken ongeveer 40 medewerkers en ze zijn met zijn allen een hecht team. Samen klaren ze de klus en daarom is de teamspirit goed! Hard werken en de klus klaren is hun motto. Lekker vroeg beginnen en vroeg klaar, de ideale werkgever!

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen € 12,09 en € 16,15 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Zonder ervaring in de bouw start je op 12,09 maar het mooie  van de bouw is dat je in staffels van een half jaar omhoog gaat in loon.

Is het werk van sloper jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 22 mei. Heb je nog vragen over de vacature 'Sloper'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via