Vacature: Buitendienstmedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben je daarnaast ook nog eens super handig? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken we een buitendienstmedewerker die alles in elkaar timmert. Doordat je op allemaal verschillende plekken in de provincie komt heb je een super afwisselende baan en is elke dag weer anders. Dus wil jij graag voor onbepaalde tijd aan de slag als buitendienstmedewerker? Solliciteer dan snel!

Een buitendienstmedewerker heeft een allround functie met verschillende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het opbouwen van tuinhuisjes, schuren en overkappingen. De voorbereiding word gedaan in Joure en de bestellingen worden zorgvuldig in hun eigen werkplaats samen gesteld. Daarom kun je snel schakelen met elkaar, zodat de klanten ten alle tijden tevreden zijn. Je werkt voornamelijk met hout maar het kan ook voorkomen dat er nog andere materialen worden gebruikt. Hierbij kun je denken aan glazen schuifwanden, dakgoten (van kunststof of zink) en EPDM dakbedekking. Het zijn dus veel verschillende werkzaamheden bij elkaar maar collega's ondersteunen je graag en leren je het vak. Dus ook als je geen ervaring hebt gaan we graag het gesprek aan om te kijken of je geschikt bent als buitendienstmedewerker. Je werkt vaak met 1 a 2 vaste collega's, dit is afhankelijk van de grote van de klus. Je werkdagen zijn van 08:00-17:00 van maandag tot en met vrijdag. Mocht het van beide kanten bevallen heb jij kans op een vaste baan!

Functie-eisen

  • bereid om een BE rijbewijs te halen
  • fulltime beschikbaar
  • rijbewijs B
  • timmerervaring (bij voorkeur)

Over het bedrijf

De opdrachtgever beschikt over een klein team, des te persoonlijker het contact met de klant. Samen met je collega zal jij bij klanten langs gaan om alles op locatie in elkaar te zetten. Deze producten kunnen variëren van tuinhuisjes en overkappingen tot buitenkeukens en houten tuinmeubelen. Deze vacature is ontstaan vanwege het toenemende drukte binnen het bedrijf. Indien de samenwerking van beide kanten goed bevalt, kan je er dus voor langere tijd aan de slag. Het is een super gezellig team en de collega's dragen graag hun kennis over aan de nieuwe medewerker.  

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris wat passend is bij jouw opleiding, ervaring en conform de cao Timmerindustrie. Het salaris bedraagt tussen de €12,02 - €17,07 bruto per uur. Daarnaast ontvang je een ATV vergoeding over je loon. Uiteraard groeit je loon mee naarmate je meer ervaring hebt.

Sta jij te popelen om als Buitendienstmedewerker aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer voor 24 mei! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via