Vacature: Monteur elektrotechnische installaties

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij enige ervaring als Monteur elektrotechnische installaties en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Als elektromonteur kan je in de woningbouw, renovatie, utiliteit en de luxe bouw aan de slag, compleet afhankelijk van jouw voorkeuren. Op dit moment zijn er veel verschillende projecten beschikbaar, waardoor voor jou geen dag hetzelfde is. Jouw werkzaamheden zijn hoofdzakelijk gericht op de nieuwbouw en renovatie. Denk hierbij aan het aanleggen van buizeninstallaties, data-installaties maar ook het afmonteren van WCD's en armaturen. Vanuit ons ontvang je alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren zoals kleding, gereedschap en de mogelijkheid tot een auto vanuit Abiant of de opdrachtgever. Ook krijg je vanuit onze afdeling werken en leren de mogelijkheid tot het volgen van een door ons betaalde BBL-opleiding of een vakcursus.

Functie-eisen

  • Je beschikt over enige ervaring binnen de elektrotechniek
  • Je hebt een VCA of bent bereid deze op korte termijn via ons te halen
  • Om veiligheidsredenen spreek je de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bekende installateur in de omgeving van Groningen. Afhankelijk van jouw woonplaats en gewenste reistijd kijken wij samen met jou naar de passende opdrachten en werkplekken. Dit bedrijf heeft een laagdrempelige en fijne bedrijfscultuur met prettige collega's.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een leuk en gezellig team. Plezier in het werk vinden wij erg belangrijk. En wil jij je blijven ontwikkelen? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om cursussen of opleidingen te volgen. Het salaris varieert van € 13,- tot € 16,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring.

Spreekt deze vacature van  jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 26 mei. Mocht je vragen hebben, bel dan naar Sjoerd Muntendam, Accountmanager Techniek, via 06 - 1176 1036 of ons algemene nummer 050 206 02 00.

Deel deze vacature via