Vacature: Medewerker Marketing en Communicatie

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ga jij je marketingtalenten laten schitteren bij een ambitieus en snel groeiende organisatie die zich bezig houdt met netwerkinfrastructuur? Ga dan voor de uitdagende en brede functie van Medewerker marketing en communicatie!

Als Medewerker marketing en communicatie ben je verantwoordelijk voor klantcommunicatie. Jij combineert met gemak taken als het opzetten en uitrollen van strategieën, het inzetten van de juiste doeltreffende communicatiemiddelen, het schrijven van content voor social media uitingen, nieuwsbrieven, website, etc. en het maken en beheren van converterende campagnes op verschillende online kanalen. Je bent een kei in het schrijven en redigeren van teksten en weet als geen ander hoe je de boodschap moet brengen. Zoals je ziet; een breed en afwisselend takenpakket. Jij bent dan ook sterk in plannen en organiseren en weet op hectische momenten het overzicht te behouden. 

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou? 

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting Marketing en Communicatie
  • Stage- en/of werkervaring in een vergelijkbare rol

En verder ben jij energiek, resultaatgericht en een echte doorzetter. Je gaat werken in een functie waar je al je creativiteit kwijt kunt. Bovendien krijg je energie van een baan waarin diversiteit centraal staat, geen dag is hetzelfde.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de stad Groningen is een specialist op het gebied van netwerkinfrastructuur met een sterke groeiambitie voor de komende jaren. De bedrijfscultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk.

Wat wij bieden

Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever en stapt binnen in een gedreven en betrokken team van circa 40 medewerkers. Je kunt rekenen op een open en gezellige werksfeer met korte lijnen. De functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid met volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. 

En verder:

  • Een bruto salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 per maand (o.b.v. 40 uur per week)
  • Een functie voor 32  tot 40 uur per week 
  • Om te beginnen een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband

Ben jij enthousiast over deze vacature als Medewerker marketing en communicatie? Laat het ons weten en solliciteer snel! Heb je vragen over de vacature en onze opdrachtgever? Wij vertellen je graag meer. Je kunt Abiant Werving en selectie bereiken op tel 050 2060091.

Deel deze vacature via