Vacature: Allround schoonmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij werkervaring met hogedrukreiniging, luchtkanaalreiniging en glasbewassing? Wij zijn per direct op zoek naar een representatieve man of vrouw voor een opdrachtgever uit de omgeving van Leeuwarden.

Als fulltime allround medewerker wordt je ingezet op diverse projecten zoals glazen wassen, luchtkanaalreiniging en ook reinigen met de hogedrukspuit. Het is belangrijk dat jij van alle markten thuis bent in de schoonmaak. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Hoogtevrees ken je niet, want met bijvoorbeeld glazen wassen werk je ook op hoogte. Veiligheid staat voor alles bij de opdrachtgever, daarom is het belangrijk dat je in het bezit bent van een hoogwerker- en een VCA certificaat of bereid bent deze op korte termijn te behalen. Het klantenbestand van de opdrachtgever is redelijk divers, omdat ook scholen en zorginstellingen hier voorkomen is een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) verplicht.

Functie-eisen

  • VCA (of bereid deze te halen)
  • Hoogwerker certificaat (of bereid deze te halen)
  • Een VOG
  • Representatief
  • Ervaring in de schoonmaak

Over het bedrijf

Vakmanschap, oog voor detail, persoonlijke benadering en vertrouwen zijn begrippen die bij dit no-nonsense bedrijf hoog in het vaandel staan. Een succesformule die al decennia lang borg staat voor het leveren van kwaliteit aan de vaste en hechte klantenkring van zowel particulieren als bedrijven. De opdrachtgever is ooit begonnen met alleen glasbewassing en in de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een full-service schoonmaakbedrijf dat praktisch iedere schoonmaak-klus aankan. De klanten bevinden zich in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek en meer Friese plaatsen. ‘Geen loze afspraken en beloftes, maar gegarandeerd vakmanschap’, dat is het motto. 

Wat wij bieden

De werkzaamheden zijn fulltime voor een langdurige periode Jouw loon is conform het cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Het salaris ligt tussen € 11,83 en € 15,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature "Allround schoonmaker? Solliciteer dan voor 28 mei. Heb je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00.  

Deel deze vacature via