Vacature: Agrarisch medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Bruntinge
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een melkveebedrijf nabij Westerbork zijn wij op zoek naar een allround medewerker melkveehouderij. Heb jij een passie voor koeien? Bekijk dan snel deze vacature.

Als allround medewerker melkveehouderij voer je verschillende werkzaamheden uit op de boerderij. Je voert de koeien en kalveren, controleert deze op de gezondheid en mest de hokken uit. Je helpt mee met werkzaamheden op het land en diverse opruimwerkzaamheden op en rondom de boerderij. Omdat er gebruik gemaakt wordt van melkrobots hoef je de koeien niet te melken. Bij voorkeur heb je ervaring tussen de koeien en ben je in ieder geval beschikbaar op dinsdag.

Functie-eisen

  • ervaring met koeien
  • bij voorkeur beschikbaar op dinsdag en in het weekend

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een dynamisch en innovatief melkveebedrijf in de omgeving van Westerbork. Er wordt gebruik gemaakt van een melkrobot.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek bij een boerderij dat constant in ontwikkeling is. Je ontvangt een uurloon tussen de € 10,75 en € 14,- per uur conform cao Dierhouderij. De hoogte van dit uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Word jij enthousiast van het werken tussen de koeien en wil je graag aan de slag als medewerker melkveehouderij? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Heb je vragen over de vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via