Vacature: Magazijnmedewerker supermarkt

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Ben jij opzoek naar een leuke parttime baan? Lees dan snel verder! Wil jij graag in een combi functie in de supermarkt aan de slag? Dan zoeken wij jou! Voor een supermarkt in Joure zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ook bij de vulploeg wil bijspringen. Je zult van maandag tot en met vrijdag 07:00 – 13:00 uur aan de slag gaan. Dus ben jij de enthousiaste topper die wij zoeken? Reageer dan snel!

Als magazijnmedewerker heb jij een super diverse baan, zo ben je de ene keer samen met je collega’s aan het werken in het magazijn. Hierbij zijn jullie verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtauto’s en het splitsen van de vracht. Daarnaast zul je ook ingepland worden om met de producten die binnen zijn gekomen de schappen te vullen. Maar samen met jouw super leuke collega’s klaren jullie de klus. De groep bestaat zowel uit jong en oud! Jullie verdelen gezamenlijk het werk en naast de teamleider zul jij ook zo nu en dan het aanspreekpunt op de werkvloer zijn. De supermarkt heeft genoeg drukte dus kan jouw hulp zeker goed gebruiken! De opdrachtgever zoekt een nieuwe werknemer die van maandag tot en met vrijdag aan de slag wil gaan van 07:00 tot 13:00 uur. Al met al ga jij een super leuke afwisselende functie tegemoet met leuke collega’s.

Functie-eisen

  • Woonachtig in de omgeving van Joure
  • Beschikbaar van maandag tot en met vrijdag
  • Klantvriendelijk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote supermarktketen met meerdere vestigingen in Nederland. Het is een fijne opdrachtgever om te werken en je kunt altijd rekenen op een dosis positieve energie. Jouw collega’s en jij maken van elke dag een leuke werkdag en gaan dan ook met een fijn en voldaan gevoel weer naar huis. Er zijn ongeveer 80 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. En het fijne is dat de planning altijd 3 weken van te voren online voor je klaar zal staan. Hierdoor weet jij altijd waar je aan toe bent.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een functie van maandag tot en met vrijdag, voor circa 30 uur in de week. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10,76 tot € 11,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Daarom ook de voorkeur dan je woonachtig bent in de omgeving van Joure zodat de reisafstand beperkt blijft.

Ben jij die enthousiaste medewerker die wij zoeken en wil je graag aan het werk als magazijnmedewerker in de supermarkt? Solliciteer dan voor 29 mei. Heb je nog vragen over de vacature 'Magazijnmedewerker supermarkt'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via