Vacature: Productiemedewerker agrarisch

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opeinde
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Met jouw technisch inzicht stel je de machines op de juiste manier in en verricht werkzaamheden op de heftruck. Vind je het daarbij geen probleem om in de zomer periode in ploegendienst te werken? Dan zal deze vacature als productiemedewerker in de omgeving van Drachten je vast aanspreken.

Voor onze opdrachtgever zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een productiemedewerker. Je hoofdtaken als productiemedewerker zijn het instellen van de machines en het onderhouden van de machines. Het proces waar jij je op gaat richten, is het drogen van gras en het gras wat omgezet wordt naar brok. Dit vindt allemaal plaats in de drogerij. Ook werk je met de heftruck om de producten te kunnen verplaatsen. Indien je ervaring hebt op de trekker dan is dit mooi meegenomen en word je hier ook op (het terrein) ingezet.

Functie-eisen

De perfecte kandidaat gaat een uitdaging niet uit de weg maar houdt het hoofd koel. Vanwege het seizoenswerk vind je het geen probleem om in de winter je voornamelijk bezig te houden met het schoonmaken en onderhouden van de machines.

  • Technisch inzicht

Over het bedrijf

De kernactiviteiten binnen de drogerij betreffen het kunstmatig drogen van groenvoedergewassen die worden verwerkt tot brok of baal, die dienen als diervoeder. De drogerij beschikt over twee trommeldrooginstallaties. Gehakselde groenvoeders worden in een droogtrommel gedroogd en verder verwerkt tot brok of baal. Gemiddeld kan de drogerij zo'n 600.000 kilogram vers gras in 24 uur verwerken. Het droogprincipe is vrij simpel: het verse groenvoer wordt gedroogd met behulp van hete lucht.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een team van 15 tot 25 collega’s. Er heerst een laagdrempelige sfeer en een echte agrarische mentaliteit. Indien je op korte termijn beschikbaar bent start je in de dagdienst en werk je mee aan het onderhoud en schoonmaak van de machines. In mei draait de fabriek op volle toeren en werk je fulltime in een 2-ploegendienst. Het salaris is volgens de Groenvoerdrogerijen-cao. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ligt het bruto uurloon tussen de €12,- en €16,- .

Wil je graag aan de slag als productiemedewerker in een drogerij? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 27 mei. Heb je nog vragen over de vacature productiemedewerker? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via