Vacature: Handlanger bestratingen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Een gratis sportschool en een belangrijke rol hebben tijdens het leggen van nieuwe bestrating, dat  bieden wij jou als opperman stratenmaker in Drachten. 

Als opperman ben jij de rechterhand van de stratenmaker. Jullie werken samen met de aanleg van wegen, kruispunten, trottoirs, opritten en andere bestratingen. Aan jou de taak om de stratenmaker te voor zien van materiaal zodat hij continu kan doorwerken, het invegen van gelegde bestrating,  stenen op maat maken en uiteraard helpen met straten. De klussen zijn veelal in drachten in omgeving en worden uitgevoerd bij particulieren en (semi)overheidsinstellingen.

Functie-eisen

  • VCA certificaat of bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een stabiel bedrijf dat al tientallen jaren actief is in de grond,- weg- en waterbouw sector. Het personeel is gemotiveerd met goede vakkennis. Het bedrijf zorgt er voor dat het personeel met goede gereedschappen en faciliteiten op pad worden gestuurd om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan het werk en bij goed functioneren kun je op termijn rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Wanneer je ouder bent dan 21 betreft het bruto uurloon tussen de € 11,21 en € 14,97 het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Ben jij de opperman stratenmaker die wij zoeken? Dan kun je tot en met 29 mei solliciteren. Heb je nog vragen over de vacature opperman? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via