Vacature: Expeditie medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Veenoord
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Zoek jij een afwisselende baan met een breed takenpakket? Heb jij al enige logistieke ervaring en beschik jij over technische kennis? Dan ben jij misschien wel de juiste kandidaat om het huidige team te komen versterken. 

Je gaat je bezig houden met de goederenstroom binnen het bedrijf. Als expeditie medewerker ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: inschrijven en controleren van het materiaal, verzamelen van orders, bestellen van hulpmaterialen en het verrichten van administratieve werkzaamheden. Eventueel kunnen daar nog werkzaamheden bijkomen zoals het plannen van het materiaal.

Functie-eisen

  • technische kennis
  • ervaring als expeditie-/logistiek medewerker is een pre
  • administratief goed onderlegd

Over het bedrijf

Het bedrijf houdt zich bezig met het duurzaam maken van staalproducten d.m.v. thermisch verzinken en aanbrengen van hoogwaardige poedercoatsystemen. Wegens de groei binnen het bedrijf zoeken wij per direct een expeditie medewerker die affiniteit heeft met stalen producten. Je komt te werken in een klein maar ervaren team. De werkzaamheden zijn in dagdienst, van maandag tot en met vrijdag.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie met een breed takenpakket voor langere periode. Op termijn bestaat de mogelijkheid dat je wordt overgenomen door onze opdrachtgever. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de  € 12,- en  € 16,- conform de cao Metaal en Techniek. De hoogte van het bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Ben je enthousiast geworden en zie je een toekomst als expeditie medewerker helemaal zitten? Reageer dan voor 16 mei op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature 'expeditie medewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01. 

Deel deze vacature via