Vacature: Chauffeur betonmixer

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Internationale chauffeurs die meer thuis willen zijn, opgelet!

Voor jouw misschien wel nieuwe werkgever zijn wij opzoek naar ervaren chauffeurs die met een betonmixer willen rijden naar verschillende bouwplaatsen in en rondom Groningen. Je bent onderdeel van een team die zich bezighoudt met de opbouw van verschillende projecten. Tijdens je werk zal je dus op diverse locaties zijn en zit je maar kort in de auto, dit betekend ook dat je in de avonden gewoon naar huis kan en zo meer tijd kan doorbrengen met je gezin of je favoriete hobby's, maar nog steeds wél je passie voor het rijden op de vrachtwagen kunt uitvoeren. 

Mocht je niet ervaren zijn maar spreekt deze functie je wel ontzettend aan? Ook dan mag je solliciteren of contact met ons opnemen. 

Functie-eisen

  • Een geldig C(e) rijbewijs, code 95
  • Affiniteit met de bouw
  • Staat open om te leren

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een betonmortelcentrale in Groningen die vele betonproducten maakt en deze met betonauto's naar de plaats van bestemming brengt. De betontechnologen en kwaliteitsbegeleiders zogen voor de juiste kwaliteit van hun producten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltimebaan aan waarin je veel afwisselend werk verricht. Geen dag is voor jou hetzelfde. Je bruto uurloon ligt tussen de € 13,- en € 16,- per uur conform cao Betonpompenbedrijven en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Ben jij na het lezen van de vacature chauffeur betonmixer enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 23 mei. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de vacature  "chauffeur betonmixer"? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 549 28 40

Deel deze vacature via