Vacature: Heftruckchauffeur productie

  • Salaris €13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan als heftruckchauffeur en ben je daarnaast ook bereid je handen uit de mouwen te steken ? Dat komt goed uit! We zoeken regelmatig een heftruckchauffeur productie in de omgeving van Stadskanaal.

Als heftruckchauffeur productie ga je aan de slag bij een loyale werkgever in de omgeving van Stadskanaal. In en om de productiehal vervoer jij met je heftruck de bigbags gevuld met voer voor honden en katten. Daarnaast ondersteun je de productiemedewerkers met allerlei hand-, en spandiensten. Er wordt op dit moment gewerkt in een twee-ploegendienst. Op termijn bestaat de mogelijkheid dat er wordt overgegaan op een drie-ploegendienst. Vanwege aanhoudende drukte is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als heftruckchauffeur
  • heftruckcertificaat
  • goede fysieke gesteldheid
  • woonachtig in de omgeving van Stadskanaal
  • B rijbewijs voorkeur

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een expert op het gebied van huisdiervoer. Samen met andere fabrikanten wordt er gewerkt aan de kwaliteit van huisdiervoeding. Ze zijn contant bezig met het verbeteren van de smaak en het creëren van traktaties en supplementen die voldoen aan de specifieke behoeften van de huisdieren en eigenaren van gezelschapsdieren. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Stadskanaal en is al jaren een betrouwbare en loyale opdrachtgever.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan bij een bedrijf waar een informele sfeer hangt. Het is een feestje om iedere dag voor dit bedrijf aan het werk te zijn. Via Abiant ontvang je de nodige PBM's. Het bedrijf hanteert de cao Margarine-, en Spijsvetindustrie. Je salaris is  € 13,21. Bovenop je bruto uurloon ontvang je nog een ATV vergoeding van 4,53%. Daarnaast ontvang je een ploegentoeslag (113%). Zie jij het zitten om aan de slag te gaan als "heftruckchauffeur productie"? We ontvangen graag je sollicitatie zo spoedig mogelijk maar in ieder geval voor 3 juni. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met de vestiging Stadskanaal. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0599 651808.

Deel deze vacature via