Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben je leergierig en heb je geen last van hoogtevrees? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wil je graag de handen uit de mouwen steken en ben je pas tevreden als het er weer spik- en -span uitziet bij de klant? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken we een glazenwasser die het vak wil leren maar ook als je ervaring hebt nodigen we je van harte uit om te reageren! Dus ben jij de glazenwasser die wij zoeken? Reageer dan snel!

Als glazenwasser kom je op veel verschillende plekken dit zorgt ervoor dat geen een dag hetzelfde is en je een super diverse baan hebt. De ene dag was je de ramen van een woning, de andere dag staat het wassen van de ramen van een flatgebouw of bedrijfspand op de planning. Je werkt zelfstandig maar ook met je collega’s in teamverband. Kortom een veelzijdige baan met veel afwisselingen. Je gaat met een bus van de zaak door heel Friesland om de klanten weer schone en blinkende ramen te geven. Daarnaast werk je op hoogte dus is het belangrijk dat je geen last van hoogtevrees hebt. Het gaat om een functie voor circa 30 à 40 uur per week. Er is voor komende zomer voldoende werk maar mocht je voor langere tijd beschikbaar zijn is er zeker een optie om langer te blijven.

Functie-eisen

  • representatief
  • gemotiveerd
  • geen last van hoogtevrees
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf in Joure. Ze vinden het belangrijk dat er goed persoonlijk contact is. Ze proberen zo goed mogelijk met je mee te denken om jou zo thuis te laten voelen. Daarnaast is het inwerktraject altijd zorgvuldig en word je goed begeleid. Kortom een super leuke werkgever!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor 30 à 40 uur in de week. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is €12 tot €14 bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste glazenwasser die wij zoeken? Solliciteer dan voor 1 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'glazenwasser '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via