Vacature: Technisch productiemedewerker Fibremax

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij altijd al een grote passie voor techniek gehad? Dan is deze vacature perfect voor jou! Door dat je technisch bent ingesteld pas jij perfect bij onze opdrachtgever. Voor Fibremax in Joure zoeken we een gemotiveerde technische productiemedewerker. Je gaat voor onbepaalde tijd aan de slag bij dit super leuke en groeiende bedrijf. Dus ben jij de technische productiemedewerker die wij zoeken? En ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het proces van het maken van kabels. Ook zorg je er voor dat je de machines draaiende blijven. Samen met je collega's zorg je dat alle lijnen draaien en daarnaast ben je ook volop bezig met het voorbereiden van de productie van kabels. Deze kabels zijn ontzettend sterk en moeten aan vele kwaliteitseisen voldoen. Het is daarom belangrijk en noodzakelijk dat alle kabels volgens protocol gemaakt worden. Een foutje in de productie kan een fatale fout beteken op de uiteindelijke werkvloer. Jij als productiemedewerker vindt dit echter geen probleem omdat jij je hoofd koel houdt en snel schakelt bij problemen. In deze combifunctie is er afwisseling genoeg en ben je de hele dag lekker druk bezig. Zo doe je de ene keer een las de volgende keer monteer je alles in elkaar en de andere keer sta je bij het lijmproces. De huidige medewerkers gaan met veel plezier naar hun werk en de tijd vliegt om! Wil jij samen met een collega van baan wisselen? Ook van harte welkom!

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • woonachtig in een straal van 50 km van Joure
  • technisch inzicht

Over het bedrijf

Fibremax is een middelgrootbedrijf in de omgeving van Joure. Bij onze opdrachtgever staat plezier in het werk voorop. Ze vinden het belangrijk dat je niet enkel 1 taak hebt maar dat je de mogelijkheid hebt om volop te leren en jezelf te ontwikkelen. Daarom krijg je een afwisselende functie waarin je alle kanten op kan. Momenteel werken er ongeveer 20 mensen binnen het bedrijf. Hiervan zijn 10 medewerkers werkzaam op kantoor en de andere 10 zijn werkzaam in de productiehal. Door toenemende drukte en forse uitbreiding zijn ze nu op zoek naar extra medewerkers die deel willen worden van hun enthousiaste team! Een groeiend en bloeiend bedrijf waar volop mogelijkheden zijn dus!

Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Momenteel werken ze in dagdiensten van 07:30 t/m 16:15. Bij drukte wordt er in 2 ploegendiensten gewerkt. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11- tot € 13,50,- bruto per uur. De reiskostenvergoeding is 0,19 per km tot een maximaal bedrag per maand.

Je krijgt een contract rechtstreeks bij onze opdrachtgever. Bevalt dit van beide kanten goed dan is een vast contract al snel mogelijk!

Ben jij die enthousiaste medewerker die wij zoeken en wil je graag aan het werk als technisch productiemedewerker? Solliciteer dan voor 3 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Technisch productiemedewerker Fibremax '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via