Vacature: Tulpenselecteur Leerling

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

De tulpenselectie is weer begonnen. Wil je een baan in de buitenlucht, en hou je van bloemen dan is dit je kans.

Wat ga je doen: Als Tulpenselecteur ben jij diegene die door het tulpenveld gaat en hierin de tulpen met afwijkingen signaleert. Uiteraard is het verder genieten van de weldaad aan perfecte tulpen waar je met zorg mee omgaat!

Voor een periode van ongeveer 2 maanden zoeken wij vanaf heden een tulpenselecteur of een leergierige kandidaat die deze werkzaamheden graag wil leren. Je gaat te voet door de tulpenvelden heen en signaleert afwijkingen en markeert deze. 

Functie-eisen

Bij voorkeur heb je enige ervaring in het selecteren van tulpen, maar wanneer je fysiek in orde bent en je graag het vak wilt leren ben je zeker van harte welkom om dit aan ons te laten weten! 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende tulpenproducent in Nederland en heeft diverse tulpenvelden in beheer om hier de mooiste tulpen te kweken en dus ook te selecteren.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 2 maanden, waarbij we uiteraard gaan proberen om jouw aansluitend aan deze klus weer op een andere klus in te zetten. In deze functie ontvang je een uurloon tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur en een aanvullende reiskostenvergoeding. 

Heb je interesse in de functie als Tulpenselecteur en wil je graag bij ons aan de slag? Reageer dan voor 03 juni door te bellen met ons uitzendbureau in Scheemda op: 0597 - 59 11 15 of door te solliciteren. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel deze vacature via