Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Standplaats Nieuweschans
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij inzetbaar en van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot ongeveer 16.30 uur beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Momenteel zijn wij op zoek naar collega's die willen werken wegens aanhoudende drukte binnen het bedrijf. Het houd dus in dat je als oproepkracht op de verpakkingsafdeling productiewerkzaamheden gaat uitvoeren.  Als productiemedewerker ga je voornamelijk bezig met het vouwen en inpakken van medicijndoosjes.
De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn zittend en/of staand uit te voeren. Je komt in een gezellig team te werken wat zorgt voor een goede werksfeer waardoor de dag voorbij vliegt. Op dit moment zijn wij wegens aanhoudende drukte op zoek naar collega's die tot in ieder geval media September kunnen bijspringen.

Functie-eisen

  • flexibel inzetbaar
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een online apotheker die zich bezig houd met de verkoop van geneesmiddelen en is gevestigd in de buurt van Scheemda. Samen met een gemotiveerde groep medewerkers ga je aan de slag om de orders klaar te maken voor verzending.

Wat wij bieden

De collega die wij zoeken is flexibel inzetbaar en weet van aanpakken. Je bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar ligt tussen de € 10,- en € 12,- bruto per uur. Tevens ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Ben je geïnteresseerd in de vacature van 'productiemedewerker' of ken je iemand die perfect bij deze vacature past? Solliciteer dan voor 31 mei of neem contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via