Vacature: Belader Gemeente Noordenveld

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

"Opgeruimd staat netjes". Is dit ook jouw motto? Dan is de functie van belader bij de Gemeente Noordenveld misschien wel precies wat bij jou past.

Jij zorgt er samen met de andere belader(s) en de chauffeur voor dat de straten schoon blijven. Het is van belang dat je als belader fysiek in orde bent, omdat het werktempo soms vrij hoog ligt en zwaar(der) kan zijn. De chauffeur rijdt samen met jou en je collega-belader(s) door de gemeente om containers te legen en zakken vuil op te halen. Het werk als belader is een enorm gewaardeerde baan, jij zorgt er tenslotte voor dat de straten schoon blijven en de mensen hun afval kwijt kunnen. Kortom: opgeruimd staat netjes!

Het betreft gedurende de periode mei t/m september de even weken.

Functie-eisen

  • tot half mei om de week beschikbaar; daarna tot en met september fulltime beschikbaar
  • betrouwbaar en flexibel
  • fysiek in orde

Over het bedrijf

De Gemeente Noordenveld is dé gemeente in het Noorden van de provincie Drenthe, ontstaan door de gemeentelijke herindeling van 1 januari 1998. Noordenveld bestaat uit de voormalige gemeenten Norg, Peize en Roden. De naam van de gemeente is ontleend aan het historische dingspel Noordenveld. De gemeente kent bijna 32.000 inwoners en jij zorgt voor een heel aantal van deze inwoners voor lege containers!

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke baan in de buitenlucht bij de Gemeente Noordenveld. Je salaris is marktconform en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Uiteraard krijg je bij aanvang van de werkzaamheden een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket uitgereikt.

Ben jij de medewerker waar wij samen met de Gemeente Noordenveld naar op zoek zijn? Reageer dan zo snel mogelijk, maar wel uiterlijk voor 4 juni aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature 'belader Gemeente Noordenveld' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via