Vacature: Leerling timmerman opzetploeg

  • Salaris Tussen € 7,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Harkema
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als leerling timmerman opzetploeg ga jij samen met je collega’s op pad om prefab houtconstructies bij klanten te installeren. Je zorgt voor het opzetten van de constructie en het daarbij horende aftimmerwerk. Lijkt dit jou een mooie baan? Lees dan snel deze vacature verder!

Wegens aanhoudende drukte bij onze opdrachtgever zijn zij ter uitbreiding van het team op zoek naar een nieuwe collega in de opzetploeg. Als leerling timmerman opzetploeg ga jij samen met je collega’s prefab houtconstructies opzetten bij de klant. Je voert daarbij alle voorkomende werkzaamheden uit zoals het leggen van dakpannen, het plaatsen van een (schuif)deur of een kozijn. Daarnaast breng je isolatiemateriaal aan en timmer je het tuinhuis, de garage of schuur netjes af. Tenslotte assisteer je ook bij het beton- en metselwerk. Een diverse baan dus.

Functie-eisen

  • Affiniteit met de bouwsector
  • Representatief

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een echte specialist op het gebied van houtbouw. Al ruim 30 jaar worden hier dagelijks de mooiste houten schuren, garages en luxe buitenverblijven op maat gemaakt. Samen met ongeveer 10 collega’s werken jullie iedere dag aan mooie resultaten. Onder de medewerkers wordt goed samengewerkt en er heerst een goede sfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime voor 37,5 uur per week. Je werkdagen zijn van 7:00 tot 16:00 uur. Een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever behoort op termijn ook tot de mogelijkheden. Jouw salaris zal conform het cao Timmerindustrie tussen de €7,75 en €12,02 bruto per uur. Bovenop jouw salaris ontvang je een ATV vergoeding van 2,76%. Het exacte salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ook word je voorzien van voldoende werkkleding.

Ben jij leerling timmerman opzetploeg die wij zoeken? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 220 440. Solliciteren kan tot 1 juni. 

Deel deze vacature via