Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

De ramen weer laten blinken en de kozijnen spik en span achterlaten is het directe resultaat van je werk als glazenwasser. Ga jij deze uitdaging aan bij onze opdrachtgever in Leeuwarden?

De dag begin je samen met je collega’s om de werkzaamheden te bespreken. En de werkzaamheden zijn elke dag of week weer anders. Het bedrijf waar je aan het werk gaat biedt namelijk diensten aan zowel particulieren en bedrijven. De ene dag ga jij de ladder op om de ramen en kozijnen van een huis schoon te maken en de andere dag sta jij in een hoogwerker om een flatgebouw weer te laten blinken. Werken op hoogte is voor jou dus geen probleem en je geniet juist van het mooie uitzicht! Je werkt niet altijd samen met collega’s maar wordt ook alleen op een klus gezet. Je krijgt dan een bedrijfsauto, gevuld met materialen, mee die je nodig hebt als glazenwasser.

Functie-eisen

  • Rijbewijs b
  • Geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een uitgebreid takenpakket van diensten. Het bedrijf is actief door het hele land voor onder andere woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week en je werkt van maandag tot en met vrijdag. Een werkweek van 4 dagen is ook bespreekbaar. Het bruto uurloon dat je gaat verdienen ligt tussen de € 11,50 en € 13,50 conform de cao schoonmaak. He zou mooi zijn als je een vca-certificaat hebt, mocht je deze niet hebben dan zorgt Abiant er voor dat je deze in één dag kunt behalen.

Lijkt het jou leuk om als glazenwasser aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt tot uiterlijk 1 juni solliciteren. Heb je nog vragen over de vacature glazenwasser? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via