Vacature: Machinebediende

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je op zoek naar een baan met zekerheid en vastigheid? Dan is deze vacature perfect voor jou. Is het voor jou geen enkel probleem om meerdere machines tegelijk aan de gang te houden? En ben je daarnaast enthousiast en gemotiveerd om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever uit Joure zoeken we een machinebediende. Dus wil jij graag zo snel mogelijk starten als machine bediende? Reageer dan snel!

Als machinebediende ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Het is daarom belangrijk dat je al enkele jaren ervaring hebt als procesoperator. Samen met je collega's zorg je dat alle lijnen draaien en daarnaast ben je ook volop bezig met het voorbereiden van de productie van kabels. Deze kabels zijn ontzettend sterk en moeten aan vele kwaliteitseisen voldoen. Het is daarom belangrijk en noodzakelijk dat alle kabels volgens protocol gemaakt worden. Een foutje in de productie kan een fatale fout beteken op de uiteindelijke werkvloer. Jij als machinebediende vindt dit echter geen probleem omdat jij je hoofd koel houdt en snel schakelt bij problemen. In deze combifunctie is er afwisseling genoeg en ben je de hele dag lekker druk bezig. De huidige medewerkers gaan met veel plezier naar hun werk en de tijd vliegt om!

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • woonachtig in een straal van 50 km van Joure
  • oog voor kwaliteit
  • verantwoordelijk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgrootbedrijf in de omgeving van Joure. Bij onze opdrachtgever staat plezier in het werk voorop. Ze vinden het belangrijk dat je niet enkel 1 taak hebt maar dat je de mogelijkheid hebt om volop te leren en jezelf te ontwikkelen. Daarom krijg je een afwisselende functie waarin je alle kanten op kan. Momenteel werken er ongeveer 20 mensen binnen het bedrijf. Hiervan zijn 10 medewerkers werkzaam op kantoor en de andere 10 zijn werkzaam in de productiehal. Door toenemende drukte zijn ze nu op zoek naar extra medewerkers die deel willen worden van hun enthousiaste team!

Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Momenteel werken ze in dagdiensten van 07:30 t/m 16:15. Bij drukte wordt er in 2 ploegendiensten gewerkt. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11- tot € 13,50,- bruto per uur exclusief ploegentoeslag. De reiskostenvergoeding is 0,19 per km tot een maximaal bedrag per maand.

Abiant verzorgt de werving en selectie voor de functie van machinebediende, je kom rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Een vast dienstverband ligt voor het grijpen! Grijp jij deze kans met beide handen aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. 

Ben jij die enthousiasteling die wij zoeken en wil je graag aan het werk machinebediende ? Solliciteer dan voor 5 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'machinebediende'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via