Vacature: Drainagemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Werk je graag in de buitenlucht? Weet je van aanpakken en ben je handig? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een drainagemedewerker.

Samen met jouw collega's plaats je drainagebuizen in de akkers en weilanden. Met een machine worden sleuven in de grond gegraven. Vervolgens worden met de draineermachine de drainagebuizen in de grond gelegd en de gleuven weer dichtgemaakt. Als drainagemedewerker help jij met het aansluiten van de buizen aan de draineermachine. Ook sta je soms met een schep handmatig te helpen om de gleuven uit te graven of te dichten. Bij voorkeur heb je ervaring op de trekker zodat je voor diverse werkzaamheden ingezet kunt worden. 

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • rijbewijs B
  • ervaring met trekker

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is begonnen in 1999 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met een indrukwekkende verzameling machines die toepasbaar zijn bij zowel alle vormen van drainage als andere grond-, bouw- en cultuur gerelateerde zaken. Kwaliteit, vakmanschap en maatwerk staan hoog in het vaandel bij deze opdrachtgever. Met locaties in Assen, Coevorden en Uithuizen weten zij Noord Nederland goed te bedienen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige functie in de buitenlucht. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 14,- conform cao Groen, Grond en Infra. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Wil jij graag aan de slag als "drainagemedewerker"? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature en ga dezelfde week nog aan de slag! Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de "vacature drainagemedewerker"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via