Vacature: Machinist quad onkruidbestrijding

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij resultaat zien van je werk, en lekker werken in de buitenlucht? Kom dan werken als machinist quad.

Als machinist onkruidbestrijding ben jij een echt buitenmens: werken in de buitenlucht dat vind jij genieten!  Met behulp van de modernste technieken ga jij met je elektrische quad met een brander op bio propaangas op pad en zorg jij ervoor dat de straten in Groningen op een milieu bewuste manier onkruidvrij worden en het straatbeeld een flinke opfrisser krijgt. Als echte groenliefhebber ben jij een voorstander van deze duurzame en milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding. Je schroomt dan ook niet om buurtbewoners en belangstellenden te woord te staan en uitleg te geven over de wijze van onkruidbestrijding.

Functie-eisen

  • rijbewijs BE
  • VCA

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren actief is in de regio. Zij werken voor zowel bedrijven als voor de overheid en particulieren. Zij bieden klanten een volledige dienstverlening, bestaande uit: ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorzieningsprojecten.

Wat wij bieden

Wij bieden je de mogelijkheid om met de modernste technieken en apparatuur je werkzaamheden uit te voeren. Tevens bieden we jou een fulltime baan aan voor langere termijn. Het salaris is conform cao Hoveniers en ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur.

Ben jij de machinist elektrische quad waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 4 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature ‘machinist quad onkruidbestrijding"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.


Deel deze vacature via