Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Akkrum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als timmerman heb je een super divers taken pakket. Je hebt ontzettend veel afwisselingen waardoor geen een dag hetzelfde is! Je zal op verschillende projecten worden ingezet zoals in de nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, waterwerken en utiliteitsbouw. Dus ben jij de Timmerman waar naar wij opzoek zijn? Reageer dan snel!

De werkzaamheden als timmerman zijn zeer gevarieerd. Zonder moeite lees je bouwtekeningen af om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een echte vakman weet je nauwkeurig naden en aansluitingen weg te werken. Ook het verrichten van onderhoud bij bijvoorbeeld lekkage is voor jou een fluitje van een cent. Ook bij een nieuwbouwproject heb jij de touwtjes in handen en weet je iedere keer weer tot een succesvol eindresultaat te komen. Kortom, geen dag is hetzelfde! Het is belangrijk dat je geen last van hoogtevrees hebt omdat je ook op hoogte werkt. Wij zoeken verder iemand die naast vakmanschap over een goede dosis klantgerichtheid beschikt. Als vakman ben je ook direct het visitekaartje van het bedrijf. Samen met je collega waar je elke dag mee op pad bent vormen jullie een team van 2 personen. Bij voorkeur fungeer jij als timmerman 1 maar ook als een timmerman 2 ben je van harte welkom binnen het bedrijf.

Functie-eisen

  • Ervaring als timmerman
  • VCA-certificaat
  • Woonachtig in de omgeving van Akkrum/Grou

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround bouwbedrijf in de omgeving van Akkrum. De werkzaamheden liggen voornamelijk in een straal van 20 km rondom Akkrum en Grou. Lekker dichtbij huis dus en concreet betekend dat dus ook dat meestal rond kwart over 4 weer thuis bent! Het bedrijf bestaat ongeveer 40 jaar en is nog volop groeiende. Het is een hechte club waar je voor onbepaalde tijd aan de slag kunt.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van allround timmerman waarin je fulltime aan het werk kunt. 32 uur werken is ook bespreekbaar bij onze opdrachtgever. Jouw salaris is conform het bouw cao en ligt hierbij tussen € 15,- en € 18,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Ben jij de allround timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 5 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Timmerman'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via