Vacature: Parttime industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Zoek jij een super toffe parttime baan in Joure? Waar je ook nog eens super lekker kunt verdienen? Lees dan snel verder! Als je in de nacht gaat werken verdien je €17,75 per uur wanneer je 21 jaar of ouder bent. Je gaat aan de slag in een tabakfabriek in Joure als industrieel reiniger. Je komt te werken in een team van verschillende collega's en jullie zullen er alles aan doen om alles weer super hygiënisch te maken.

Jou wekelijkse taak zal bestaan uit het schoonmaken van machines en apparatuur op verschillende afdelingen. Dit zal je voornamelijk met een stofzuiger doen. Ook zorg je ervoor dat de productieruimte er weer spik en span uit komt te zien. Het is een pittige klus, maar aangezien vele handen licht werk maken heb je samen met je team de klus binnen 8 uur geklaard. En het fijne van deze job is dat je tussen 21:30 uur en 6:00 uur een toeslag ontvangt van 150%. Dat is leuk bijverdienen! Ook heb je de mogelijkheid om per direct te beginnen. Je werkt in ieder geval op vrijdag maar ook op maandag en woensdag is er volop werk. Indien de samenwerking wederzijds goed bevalt kun je voor onbepaalde tijd aan de slag in Joure!

Functie-eisen

  • 18 jaar of ouder
  • Woonachtig in de omgeving van Joure

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Joure is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat zich vooral richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie. Je komt te werken bij een hecht en gezellig team. Elke week weer zetten jullie je samen in voor een blinkend resultaat. Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, waarvan jij in een team met 20 collega's komt te werken.

Wat wij bieden

Het gaat over een parttime functie waarbij vrijdag jouw werkdag zal zijn. Het salaris wordt ingeschaald tussen € 11,83 en € 12,- bruto per uur, vanaf 21 jaar. Dit loon is exclusief ploegentoeslag. Dit alles wordt bepaald aan de hand van de cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel schoonmaken in Joure. Solliciteer dan voor 6 juni. Heb je nog vragen over de vacature “ Parttime Industrieel reiniger”? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via