Vacature: Leerling timmerman werkplaats

  • Salaris Tussen € 7,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Harkema
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Lijkt het jou leuk om het timmervak eigen te maken en mee te bouwen aan houten prefab constructies? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling timmerman werkplaats!

Als leerling timmerman werkplaats ben jij de rechterhand van de timmerman bij het produceren en monteren van prefab constructies. Je assisteert bij het verzendklaar maken van de geproduceerde constructies. Daarnaast werk je mee aan het maken en bekleden van wanden en zaag je het hout en plaatmateriaal op maat. Kortom er is genoeg te doen en te leren! Heb jij al ruime werkervaring als timmerman? Ook dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-eisen

  • Affiniteit met de bouwsector
  • Woonachtig in de omgeving van Surhuisterveen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een echte specialist op het gebied van houtbouw. Al ruim 30 jaar worden hier dagelijks de mooiste houten schuren, garages en luxe buitenverblijven op maat gemaakt. Samen met ongeveer 10 collega’s werken jullie iedere dag aan mooie resultaten. Onder de medewerkers wordt goed samengewerkt en er heerst een goede sfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime voor 37,5 uur per week. Je werkdagen zijn van 7:00 tot 16:00 uur. Een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever behoort op termijn tot de mogelijkheden. Jouw salaris zal conform het cao Timmerindustrie tussen de €7,75 en €12,02 bruto per uur. Bovenop jouw salaris ontvang je een ATV vergoeding van 2,76%. Het exacte salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ook word je voorzien van voldoende werkkleding.

Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan als leerling timmerman werkplaats? Dan zien we graag jouw sollicitatie uiterlijk 3 juni tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 220440.

Deel deze vacature via