Vacature: Shovelmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opeinde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij de bediening van de shovel goed in de vingers en wil je werken in een leuk team? Ga dan aan het werk als shovelmachinist in Drachten!

Voor onze opdrachtgever zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een shovelmachinist. Je gaat werken bij een grasdrogerij. Het gras wordt gebracht door trekker en dieplader, dit wordt gelost op het terrein. Jij zorgt er voor dat het gras met de shovel in de drogerij komt. Je werkt dus veel samen met je collega’s en samen zorgen jullie er voor dat de drogerij draaiende. Zo nodig verricht je hand- en spandiensten zonder shovel.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring met de shovel
  • Bereid om in 2-ploegen te werken
  • Technisch inzicht

Over het bedrijf

De kernactiviteiten binnen de drogerij betreffen het kunstmatig drogen van groenvoedergewassen die worden verwerkt tot brok of baal, die dienen als diervoeder. De drogerij beschikt over twee trommeldrooginstallaties. Gehakselde groenvoeders worden in een droogtrommel gedroogd en verder verwerkt tot brok of baal. Gemiddeld kan de drogerij zo'n 600.000 kilogram vers gras in 24 uur verwerken. Het droogprincipe is vrij simpel: het verse groenvoer wordt gedroogd met behulp van hete lucht.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een team van 15 tot 25 collega’s. Er heerst een laagdrempelige sfeer en een echte agrarische mentaliteit. In mei draait de fabriek op volle toeren en werk je in een 2-ploegendienst. Het salaris is volgens de Groenvoerdrogerijen-cao. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ligt het bruto uurloon tussen de €12,- en €16,- exclusief ploegentoeslag.

Ben jij binnenkort te vinden op de shovel van dit bedrijf? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 27 mei! Heb je nog vragen over de vacature shovelmachinist? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen. Je kunt bellen naar 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via