Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hellum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar Grondwerkers. Wil jij een leuke en uitdagende baan, en word jij enthousiast van werken in de buitenlucht? Dan zoeken wij jou.

Wat ga je doen: Je gaat aan de slag in het grondwerk. Een voordeel is dat het een hele afwisselende baan is. De ene keer leg je leidingen of rioleringen en de andere keer plaats je schuttingen of herstel jij het straatwerk wat is opengebroken. Je vindt het heerlijk om in de buitenlucht aan de slag te gaan en maakt graag je klus af, ook al vallen er misschien de eerste regendruppels. 

Functie-eisen

Naast een flinke doorzettersmentaliteit ben jij in het bezit van:

  • Vca (of bereid om deze op kosten van Abiant te halen)
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Gemotiveerd en leergierig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hoveniersbedrijf in de omgeving van Siddeburen. Zij zijn werkzaam bij zowel zakelijke als particuliere klanten. Voel jij je minder thuis bij een hoveniersbedrijf en meer bij een echt gww-bedrijf? Ook dan hebben we meerdere mogelijkheden.

Wat wij bieden

Ben jij enthousiast? Dan komen we graag in contact met je. Wanneer je bij ons gaat starten krijg je in eerste instantie een contract via Abiant. Afhankelijk van jouw werkervaring als grondwerker ontvang je een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 14,-. Je ontvangt daarnaast een reiskostenvergoeding conform de cao van onze opdrachtgever.

Heb je interesse of heb je eerst nog vragen over deze vacature 'Grondwerker'? Regeer dan zo spoedig mogelijk, in ieder geval voor 04 juni. Je kunt ons uitzendbureau in Scheemda bereiken door te mailen naar infoscheemda@abiant.nl of te bellen naar 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via