Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Valthermond
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar geen dag hetzelfde is? Werk jij graag het jaar rond in de akkerbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een akkerbouwer in Valthermond zijn wij opzoek naar een echte allrounder, een echte allesdoener die graag zijn handen uit de mouwen steekt. We zoeken iemand die graag het hele jaar rond op dit mooie akkerbouwbedrijf aan de slag wil. In het voorjaar zal het vooral gaan om het klaar maken van het land en het zaaien en poten van de gewassen. Later de oogst en in de winter gaat het voornamelijk om machine onderhoud, en daarnaast de kleinere klusjes eromheen. Eigenlijk hoeven we dit natuurlijk niet uit te leggen, want jij weet precies hoe de seizoenen in de akkerbouw er uit zien.

Functie-eisen

  • Trekker rijbewijs
  • Ervaring met akkerbouw is een pre
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Over het bedrijf

Het bedrijf is gelegen in Valthermond, en heeft rond de 450ha landbouwgrond die zij bewerken. Van deze 450ha is het merendeel zandgrond, hierdoor is het hoofdgewas van het bedrijf zetmeelaardappelen. Naast zetmeelaardappelen verbouwen ze ook nog suikerbieten. Je werkt in dit bedrijf samen met 2 á 3 collega's

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime maar vooral ook een afwisselende baan aan, met een mooi salaris tussen de € 11,- en € 15,- per uur, conform cao open teelten.  

Reageer kan uiterlijk voor 04 juni, maar we komen het liefst natuurlijk zo snel mogelijk met je in contact. Heb je na het lezen van deze vacature 'medewerker akkerbouw' nog vragen, dan kun je bellen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via