Vacature: Schoonmaak medewerker Hoogezand

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij netjes en nauwkeurig? Hou je ervan om resultaat van je werk te zien? Heb je dagelijks wat tijd over om een kantoorpand in Hoogezand schoon te maken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Als medewerker schoonmaak stop jij pas als schoon ook echt schoon is. Je werkt netjes, zorgvuldig en zorgt ervoor dat kantoorpersoneel de volgende ochtend in een fris pand binnenkomt.
Voor onze opdrachtgever is het belangrijk dat je 5 dagen per week anderhalf uur per dag beschikbaar bent na 17.00 uur om de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. 

Functie-eisen

  • flexibel inzetbaar
  • bij voorkeur ervaring in de schoonmaak

Over het bedrijf

De organisatie waar jij aan het werk gaat is een professioneel schoonmaakbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren en heeft diverse opdrachtgevers door de gehele provincie.

Wat wij bieden

Als schoonmaker in de omgeving van Winschoten kun je dagelijks anderhalf uur aan de slag. Jouw salaris ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur, conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. 

Zoek jij een leuke baan als schoonmaker? Dan komen we graag in contact met jou! We ontvangen je sollicitatie graag voor 4 juni. Wil je meer informatie of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 097 59 11 15. 

Deel deze vacature via