Vacature: Servicemonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Rioolverstoppingen, wateroverlast of vernieuwing van afvoersystemen? Geen storing of probleem is voor jou te groot, je lost deze dan ook met veel plezier op. 

Als servicemonteur rioleringen is geen dag hetzelfde, elke dag is weer een nieuwe uitdaging die jij met veel plezier aan wilt gaan! Of het nou gaat om het oplossen van verstoppingen, reinigen van leidingen / rioleringen, het aanleggen en renoveren van het riool of het oplossen van wateroverlast, jij gaat de uitdaging aan en daarmee oplossingsgericht te werk. Omdat elke storing uniek is en aandacht en technische kennis vergt is het belangrijk dat jij als service monteur flexibel beschikbaar bent. Mede om deze reden krijg je een 'eigen' uitgeruste bedrijfswagen mee die van alle hulpmiddelen is voorzien. Geen dag of storing is het zelfde waardoor je elke keer weer voor een nieuwe uitdaging komt te staan. 

Heb je nog geen ervaring maar beschik je wel over een dosis technische kennis, aanpakkersmentaliteit en hou jij wel van een uitdaging? Graag komen we ook dan met je in contact, je kan intern worden opgeleid tot zelfstandig servicemonteur.

Functie-eisen

  • bij voorkeur vca
  • technische kennis 
  • rijbewijs B en bij voorkeur BE
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Een gezellige club servicemonteurs, dat is waar jij je bij gaat aansluiten. Hard werken, een geintje op zijn tijd en collega's die voor je klaar staan om je te ondersteunen bij een klus. De opdrachtgever is een gespecialiseerd bedrijf in het verhelpen van rioolverstoppingen, rioolreiniging, rioolreparatie en in zijn geheel of gedeeltelijk vernieuwen van afvoersystemen. Jij en je collega's voeren werkzaamheden uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen en particulieren. De opdrachtgever is werkzaam in de drie noordelijke provincies.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van servicemonteur waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform het metaal & techniek (klein metaal) cao en ligt hierbij tussen € 13,50,- en € 15,- bruto per uur afhankelijk van je werkervaring. Er is uitzicht op een overname door de opdrachtgever en een contract voor(on)bepaalde tijd.

Ben jij de servicemonteur die we zoeken? Solliciteer dan voor 6 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15 of via infoscheemda@abiant.nl.

Deel deze vacature via