Vacature: Medewerker snackbar

  • Salaris Tussen € 6,- en € 10,-
  • Standplaats Earnewâld
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een leuke (bij)baan in de horeca? Ga dan aan de slag als snackbarmedewerker in Eernewoude.

Als medewerker snackbar zorg jij dat de snackbar er tip top in orde uitziet en dat alle klanten vriendelijk geholpen worden. Een verantwoordelijke functies dus. Je hebt contact met klanten als je de bestellingen (telefonisch) aanneemt. Daarnaast zorg je voor de bereiding van de (frituur) maaltijden. Ook bedien je de ijsmachine voor ijsjes en milkshakes. Tussendoor maak je schoon en ruim je op, zodat de snackbar netjes blijft. Je zorgt ervoor dat je altijd een schone en nette werkplek hebt. Jij staat iedere klant met een glimlach te woord!

Functie-eisen

  • in het weekend (zaterdag en/of zondag) en op feestdagen beschikbaar 
  • in de bouwvak beschikbaar 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een gezellige horecagelegenheid in Eernewoude. Je komt te werken in een team met ongeveer 20 collega's in de keuken, bediening en snackbar.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie voor minimaal 8 uren per week en daardoor ideaal te combineren met bijvoorbeeld studie. Jouw werktijden zijn van 12:00 uur tot ongeveer 21:00 uur. Kortere diensten zijn bespreekbaar. Wanneer je de middag en avond werkt voorziet onze opdrachtgever je van een goede maaltijd. Daarnaast zorgt onze opdrachtgever ervoor dat wanneer je een avonddienst hebt gewerkt, dat je wordt thuisgebracht, indien je (nog) niet in het bezit bent van eigen vervoer. 

Jouw salaris zal conform de CAO Horeca tussen de €6,29 en €10,48 bruto per uur zijn. Het exacte loon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Wil jij graag deze zomer aan de slag als snackbar medewerker? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via 0512 220440. Graag ontvangen we uiterlijk 3 juni jouw sollicitatie.

Deel deze vacature via