Vacature: Montagemedewerker dakkapellen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Met jouw twee rechterhanden ga je samen met een leuk team dakkapellen maken. Is dit iets wat je zoekt? Ga dan werken bij onze opdrachtgever in Drachten! 

Wegens uitbreiding van het bedrijf met een nieuw pand heeft onze opdrachtgever ruimte voor een extra medewerker. Ze zijn daarom op zoek naar een montagemedewerker die diverse taken gaat uitvoeren met betrekking tot het maken van dakkapellen. Voor deze functie heb je geen ervaring nodig maar wel twee rechterhanden! Je taken bestaan uit het inwaxen van mallen en vervolgens gelcoat aanbrengen. Daarna voorzie je de mal van glasmatten en rol je dit in met hars. Wanneer alles is uitgehard haal je het uit de mal en bekijkt of het proces is gelukt. Indien nodig zaag je het product op de juiste maat. Samen met jouw collega's zorgen jullie er voor dat de dakkapel een geheel word, uiteraard leren zij jou graag de fijne kneepjes van het vak. 

Functie-eisen

  • je werkt nauwkeurig
  • je bezit een gezonde dosis werklust

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan het werk gaat is gespecialiseerd in het maken van kunststof dakgoten en dakkappelen. Je werkt in een klein team en er heerst een informele werksfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en bij goed functioneren is het werk voor lange periode. Jouw loon wordt bepaald op basis van je leeftijd en ervaring en ligt tussen de € 10,21 en € 12,50 bruto per uur. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-16:00 uur.

Wil jij graag aan de slag als montagemedewerker? Dan zien wij graag je reactie tegemoet! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 22 04 40. Solliciteren kan tot 1 juni. 

Deel deze vacature via