Vacature: (Bij)baan) belader

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Blijham
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in de buitenlucht en ben je flexibel inzetbaar? Of ben je al met pensioen maar wil je nog wel af en toe aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de afvalinzameling zijn wij regelmatig op zoek naar beladers. De werkzaamheden vinden vaak plaats op de maandag en/of de donderdag. Niet elke week, dus echt op oproepbasis. Wil je graag elke week 1 of 2 dagen aan de slag? Dan gaan wij op zoek naar meerdere klussen om jou van regelmatig werk te voorzien!

Als belader ga je samen met een chauffeur en collega belader met de vrachtwagen op pad om afval in te zamelen. Op de ene route pik je de containers aan bij de vrachtwagen en op de andere route laad je afgedankte elektrische apparaten op de aanhanger. Elke keer weer een andere route, heel divers qua werkzaamheden.

Functie-eisen

  • je bent flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een laagdrempelige organisatie met een sociaal karakter van middelgrote omvang.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan op oproepbasis. Het is dus een baan die goed te combineren is met je studie of wanneer je al met pensioen bent.
De hoogte van je salaris hangt af van je leeftijd en ervaring. Het salaris ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur.

Ben jij de gemotiveerde oproepkracht die wij zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar voor 09 juni! Voor vragen of meer informatie over deze vacature 'oproepkracht belader' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15

Deel deze vacature via