Vacature: Gastvrouw / gastheer hotel

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij 's ochtends vroeg op je best en altijd enthousiast én heb je ervaring / affiniteit met de horeca? Dan is de functie van gastheer / -vrouw hotel misschien wel de (nieuwe) uitdaging waarnaar jij op zoek bent.

In- en uitchecken van gasten, ontbijt en lunch verzorgen, zo nu en dan helpen in de housekeeping. Als gastheer / gastvrouw draai jij je hand nergens voor om en verwelkom je iedere gast weer met een lach. Vanaf 6.00 uur sta jij de broodjes af te bakken, eitjes te koken en sinasappels te persen. Je vindt het heerlijk om mensen een goede start van de dag te geven. Na het ontbijtbuffet ruim je alles op en zorg je er samen met je collega's voor dat het restaurant weer spik en span is om de volgende gasten voor een kop koffie / thee of een lekker lunch te kunnen ontvangen.

Werkdagen zullen in overleg worden vastgesteld. In de basis zijn de werktijden van 6.00 uur tot 14.00 uur zodat je ook tijdens de lunch jouw steentje bij kunt dragen. Mocht je niet tot 14.00 uur beschikbaar zijn, maar bijvoorbeeld alleen tijdens het ontbijtbuffet (tot circa 11.00 uur) dan is dat zeker bespreekbaar. 

Functie-eisen

  • gastvrij, open en spontaan
  • relevante werkervaring in eenzelfde soort functie
  • beheersing van de Engelse taal en bij voorkeur nog een andere vreemde taal
  • flexibele instelling zoals de horeca dat vraagt
  • doorzettingsvermogen

Over het bedrijf

Kom werken bij de gezelligste horecaspot in Roden! Een plek om je thuis, om je vrij te voelen. Een plek waar met ziel en zaligheid, passie en bevlogenheid er alles aan gedaan wordt om het de gasten naar de zin te maken.

Wat wij bieden

Werkdagen en -tijden kunnen in overleg worden vastgesteld. Gemiddeld zal een werkweek 24 tot 40 uur bedragen. Op basis van jouw ervaring en de Horeca-cao zal jouw bruto uurloon worden vastgesteld.

Ben jij de enthousiaste kandidaat die de gasten van onze opdrachtgever verwelkomt en voorziet van een heerlijk ontbijt, lunch en/of verblijf? Solliciteer dan direct maar uiterlijk 8 juni aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "gastheer / gastvrouw" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via