Vacature: Allround isolatiemonteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nieuwe Pekela
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij gedreven, zelfstandig en communicatief vaardig? Werk je graag met je handen werkt en hou je van afwisseling in je werk?  Dat komt goed uit. Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar een allround isolatiemonteur  in de omgeving van Stadskanaal.                               

Als allround isolatiemonteur ben jij een belangrijke kracht voor onze opdrachtgever. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat alle isolatie werkzaamheden worden uitgevoerd. De ene dag ga je met een boor gaten boren in de muren. Om daarna de isolatie in de spouwmuur aan te brengen. Je werkt met name aan de buitenmuren van het huis. De dag erop ga je samen met een collega isolatieplaten aanbrengen onder een dak. Iedere dag is weer anders. Wanneer de isolatiematerialen zijn aangebracht, zorg je ervoor dat alles netjes is opgeruimd. Na jullie vertrek is de klant tevreden over het geleverde werk en erg blij met het resultaat. Daarnaast ga je energiebesparende werkzaamheden uitvoeren. 

Na jouw vertrek is de klant tevreden over het geleverde werk en erg blij met het resultaat. Dit geeft veel voldoening. De volgende klant. staat al weer op je te wachten. Kortom; een baan met toekomst!

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • rijbewijs B(E)
  • geen hoogtevrees
  • niet bang zijn in kruipruimten
  • op korte termijn beschikbaar

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor komt te werken is een jong en succesvol bedrijf met een informele werksfeer. Samen met zo’n 15 collega’s ga je er dagelijks op uit om spouwmuren, kruipruimtes, kozijnen en daken te isoleren om zo een optimale energiebesparing voor de klant te realiseren

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken bij een groeiend bedrijf met gezellige hardwerkende collega's. Mocht het werk van beide kanten goed bevallen dan behoort een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden. We hanteren de cao Afbouw. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je leeftijd. Maar zal liggen tussen de € 11,59 en € 15,57. Heb jij interesse in de vacature " allround isolatiemonteur"? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteren kan tot 10 juni. Heb je toch nog vragen? Bel ons gerust. We zijn bereikbaar op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via