Vacature: Leerling timmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij super handig? En lukt het jou elke keer weer om het in elkaar zetten van constructies tot een succes te maken? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Joure zijn we op zoek naar een leerling timmerman. Je zal je vooral bezig houden met het in elkaar zetten van priëlen, tuinhuisjes en meer. Het leuke van dit bedrijf is dat je zo snel mogelijk kan beginnen. Ook zijn er volop mogelijkheden om binnen dit bedrijf jezelf te blijven ontwikkelen. Dus ben jij de leerling timmerman die werkend het vak wil leren? Reageer dan snel!

Je zult aan de slag gaan als leerling timmerman bij een bedrijf die allerlei buitenartikelen zoals blokhutten, priëlen, carports en schuurtjes verkoopt. In de werkplaats van het bedrijf worden vooraf alle producten gemaakt. Daarnaast hebben ze een uitgebreide showroom waar de klant diverse showmodellen kan bewonderen. Het fijne van een eigen werkplaats is dat de producten exact zo geleverd en aangepast kunnen worden naar de wensen van de klant. De artikelen worden als bouwpakketten verkocht, maar kunnen ook door de medewerkers geplaats worden op locatie. Voor dit laatste onderdeel zoeken wij een enthousiaste medewerker. Lijkt het jou nou super om bij mensen thuis bouwpakketten in elkaar te zetten, maar hier nog geen ervaring in? Dit is absoluut geen probleem. Als jij praktisch ingesteld bent en overweg kan met een accuboormachine, dan komen wij graag met jou in contact! Maar ook als je wel ervaring hebt nodigen wij jou graag uit om te reageren.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • handig in het in het in elkaar zetten van constructies
  • zelfstandig

Over het bedrijf

De opdrachtgever beschikt over een klein team, maar des te persoonlijker het contact met de klant. Samen met je collega zal jij bij klanten langs gaan om de bouwpakketten op locatie in elkaar te zetten. Deze producten kunnen variëren van tuinhuisjes en overkappingen tot buitenkeukens en houten tuinmeubelen. Deze vacature is ontstaan vanwege doorgroei binnen het bedrijf. Indien de samenwerking van beide kanten goed bevalt, kan je er voor langere tijd aan de slag. Het betreft een fulltime functie en de werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris wat passend is bij jouw opleiding, ervaring en conform de cao Timmerindustrie. Het salaris bedraagt tussen de €11,28 - €14. Uiteraard groeit je loon mee naarmate je meer ervaring hebt. Bij gebleken geschiktheid kun je voor onbepaalde tijd aan de slag bij onze opdrachtgever.

Sta jij te popelen om als leerling timmerman aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer voor 9 juni! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via