Vacature: Teamleider productie

  • Salaris €2900,-
  • Aantal uren per week 34 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als teamleider productie weet jij jouw team te sturen, coördineren en motiveren om zo samen te gaan voor een optimaal verloop van de processen! Jij weet als geen ander hoe jij jouw collega operators kan aansturen en weet de werkzaamheden in goede banen te leiden. Vanuit de controlekamer stuur jij het productieproces aan, en waar nodig tijdig bij. Ook loop je inspectierondes en controleer je of de machines juist staan ingesteld. Je bestuurt installaties en verhelpt storingen. Verder ben je als teamleider productie ook verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met contractors. Je bereid grondstoffen volgens receptuur. Uiteraard hou je bij alle werkzaamheden rekening met de geldende voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. En tot slot zorg je voor de ontvangst van grondstoffen en de administratieve afhandeling hiervan. 

Functie-eisen

  • minimaal een opleiding VAPRO B of operator B afgerond 
  • VCA-VOL (of bereid deze op korte termijn te halen)
  • aantoonbare ervaring in de procesindustrie
  • leidinggevende capaciteiten/ervaring in een leidinggevende rol

Over het bedrijf

Een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het opwerken van niet recyclebare afvalstromen tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen worden vervangen. De alternatieve grond- en brandstoffen worden in diverse industriële processen ingezet. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer, haar betrokkenheid en professionaliteit.

Wat wij bieden

We bieden je een fulltime baan (33,6 uur per week) in 5-ploegendienst, met kans op een vast dienstverband. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Je inzet en de behaalde resultaten worden beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto maandsalaris is €2800,- per maand, exclusief een ploegentoeslag van 28%. Je treedt rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever!

Is deze baan als teamleider productie de ideale vervolgstap in jouw carrière? Dan zien we graag jouw cv met motivatie tegemoet. Reageren kan tot en met 10 juni. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 2222. 

Deel deze vacature via