Vacature: Geitenmelker/ melkster

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Sint Nicolaasga
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

1100 geiten die op jou staan te wachten om gemolken te worden. Word jij hier enthousiast van? Ga dan aan het werk bij onze opdrachtgever in Sint-Nicolaasga!

Vanwege het vertrek van een huidige medewerker zoekt onze opdrachtgever een geitenmelker. Je gaat werken in een 2 x 28 melkstal waar je 1100 geiten gaat melken. Dit ga je iedere middag van maandag tot en met vrijdag van 17:00 uur tot 20:00 uur doen. Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met melken, indien je dit niet hebt dan leert onze opdrachtgever jou graag de fijne kneepjes van het vak.

Functie-eisen

  • Affiniteit met de agrarische sector
  • Aanpakkers mentaliteit

Over het bedrijf

De geitenhouderij waar je gaat werken is gevestigd in Sint-Nicolaasga. Er heerst een gemoedelijke sfeer op het bedrijf.

Wat wij bieden

Het gaat om een parttime functie van maandag tot en met vrijdag in de avonduren. Het salaris is conform de cao Productiegerichte Dierhouderij tussen de € 10,48 en € 12,73 bruto per uur wanneer je 21 jaar of ouder bent.

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwgierig geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 10 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Leerling geitenmelker' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via