Vacature: Medewerker graszoden

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Drouwen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Houd je van aanpakken en kun je fysiek werk aan? Werk je daarnaast ook graag in de buitenlucht? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een medewerker voor het stapelen van graszoden in de omgeving van Borger en Nieuw Buinen

Als medewerker graszoden kom je te werken bij een graszodenbedrijf in de omgeving van Borger en Nieuw Buinen. Dagelijks werk je op akkers waar de graszoden machinaal worden gesneden en opgerold. Als medewerker graszoden sta jij achter op de machine en stapel je handmatig de rollen graszoden op pallets. Vervolgens worden deze pallets klaargemaakt voor transport naar de klant. De werkzaamheden vinden op verschillende akkers rondom Borger plaats. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flinke aanpakker. Je bent fysiek in staat om de grasrollen te tillen en verplaatsen. Tevens werk je gehele dagen in de buitenlucht. Gezien de drukte in het seizoen kan het voorkomen dat je lange dagen maakt.

Functie-eisen

  • Aanpakkersmentaliteit
  • Flexibel
  • Eigen vervoer

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een familiebedrijf dat graszoden teelt en verkoopt aan de klant. Deze graszoden worden geleverd aan hoveniersbedrijven, tuincentra, gemeenten en voetbalstadions.

Wat wij bieden

Wij bieden voor het komende seizoen een fulltime functie bij een leuk bedrijf in de omgeving van Borger en Nieuw Buinen. Je ontvangt een salaris tussen de € 10,71 en € 13,50 per uur conform de cao open teelten. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van je werkervaring en leeftijd.

Wil jij graag aan de slag als medewerker graszoden? Reageer dan voor 12 juni op deze vacature!. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature medewerker graszoden, dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 728 000 en vragen naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via