Vacature: Parttime schoonmaker Nieuwe Pekela

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op maandag- , woensdag- en vrijdagochtend tussen 08:00 en 10:00 beschikbaar? Dan hebben wij een leuk schoonmaakadres voor jou in Nieuwe Pekela! 

Voor een leuk, professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaker die enkele ochtenden per week beschikbaar is. Op de maandag- , woensdag- en vrijdagochtend wordt er tussen 08:00 en 10:00 schoongemaakt bij een autobedrijf in Nieuwe Pekela, en daar kunnen ze nog wel wat hulp bij gebruiken! Ervaring als schoonmaker is geen harde eis, wel is het belangrijk dat schoon bij jou ook echt schoon is!

Functie-eisen

  • B rijbewijs 
  • Flexibel ingesteld
  • Bij voorkeur ervaring in de schoonmaak

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Bedum. Ze zijn gespecialiseerd in glazenwassen en het schoonmaken van kantoren. Bij het bedrijf zijn op dit moment zo'n 15 parttime medewerkers werkzaam. Tijdens de werkzaamheden ga je veelal met een of meerdere collega's op pad.

Wat wij bieden

Als schoonmaker in Nieuwe Pekela kun je parttime aan de slag, uren zijn in overleg. Jouw salaris ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur, conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon. 

Zoek jij een leuke baan als schoonmaker in de ochtenden? Dan komen we graag in contact met jou! We ontvangen je sollicitatie graag voor 31 mei. Wil je meer informatie of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via