Vacature: Medewerker bediening

  • Salaris Tussen € 6,- en € 10,-
  • Standplaats Earnewâld
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij graag in contact met gasten en voorzie je ze met plezier van een lekkere maaltijd? Vind jij het daarnaast geen probleem tijdens weekenden en feestdagen te werkern? Dan hebben wij een mooie vacature voor medewerker bediening in Eernewoude voor jou!  

Als bedieningsmedewerker heet jij klanten welkom en geef je hen een plekje binnen of op het terras. Vervolgens neem je de bestelling op en geef je deze door aan de keuken. Wanneer de bestelling gereed is, neem je deze mee en serveer je deze uit. Je houdt overzicht over de tafels om te signaleren als klanten een nieuw drankje of eten willen. Voor deze functie is het belangrijk dat je sociaal bent en het leuk vind om een praatje te maken met gasten. Daarnaast weet je je hoofd koel te houden in drukke periodes. 

Functie-eisen

  • minimaal 16 jaar
  • beschikbaar in de weekenden en op feestdagen 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een gezellige horecagelegenheid in Eernewoude. Je komt te werken in een team met ongeveer 20 collega's in de keuken, bediening en snackbar.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie voor minimaal 8 uren per week en daardoor ideaal te combineren met bijvoorbeeld studie. Jouw werktijden zijn van 12:00 uur tot ongeveer 21:00 uur. Kortere diensten zijn bespreekbaar. Wanneer je de middag en avond werkt voorziet onze opdrachtgever je van een goede maaltijd. Daarnaast zorgt onze opdrachtgever ervoor dat wanneer je een avonddienst hebt gewerkt, dat je wordt thuisgebracht, indien je (nog) niet in het bezit bent van eigen vervoer. 

Jouw salaris zal conform de CAO Horeca tussen de €6,29 en €10,48 bruto per uur zijn. Het exacte loon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Wil jij graag aan de slag als medewerker bediening? Dan zien we graag je sollicitatie uiterlijk 8 juni tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via 0512 220440. 

Deel deze vacature via