Vacature: Automonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Het stellen van diagnoses, het verrichten van onderhoud en het uitvoeren van reparaties: zomaar een aantal taken die jij dagelijks uitvoert in het werk als automonteur. Op zoek naar een professioneel, leuk bedrijf waar jij verder kunt groeien? Lees de vacature automonteur dan snel verder!

Jij zorgt ervoor dat alle auto's de werkplaats weer verlaten in topconditie. Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het verrichten van (speciale) reparaties en controles, zomaar een aantal werkzaamheden die dagelijks terugkomen. Daarnaast ondersteun en adviseer jij je collega's in complexe situaties en zorg jij ten alle tijd voor een opgeruimde werkvloer en schoon gereedschap.

Functie-eisen

Bij voorkeur beschik jij over enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie, echter is dit geen harde eis. Wel verwachten wij van jou:

  • dat je beschikt over een zelfstandige werkhouding
  • affiniteit hebt met techniek en auto's
  • dat je beschikt over een rijbewijs B

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bekend, professioneel autobedrijf aan de rand van Groningen. Het bedrijf verkoopt zowel nieuwe als gebruikte auto's, doet in onderhoud en reparaties en adviseert gebruikers over de auto's. Het grote voordeel van deze werkgever is dat je werkt voor een mooi en technisch innovatief merk en dat het bedrijf ontwikkeling van hun medewerkers voorop stelt. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om volop trainingen en opleidingen te volgen bij hun eigen opleidingsinstantie.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan voor een langere periode waar jij de mogelijkheid krijgt om aan de slag te gaan bij een leuk en professioneel bedrijf. Daarnaast bieden we jou:

  • loon conform cao motorvoertuigen en tweewielersbedrijf tussen de € 12,- en € 17,- bruto per uur, afhankelijk van ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon 
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding

Wil jij binnenkort kennismaken bij dit leuke bedrijf en jouw toekomstige collega's ontmoeten? Wacht dan niet langer en reageer op deze vacature voor 14 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'automonteur' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via