Vacature: Medewerker bediening

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Roodeschool
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Weet jij door jouw servicegerichtheid alle klanten tevreden te stellen? Dan ben jij geknipt voor deze functie van medewerker bediening! 

Wegens uitbreiding van het team is dit gezellige familiebedrijf op zoek naar een nieuwe collega in de bediening. In deze rol sta je voornamelijk klaar als bedieningsmedewerker, maar als je ziet dat de afwas overloopt help je daar ook zonder problemen een handje mee. Ook komt het voor dat bedrijven maaltijden bestellen voor hun medewerkers. Wanneer dit zo is, spring jij in de auto om deze bestellingen met een glimlach naar locatie af te leveren. Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig, servicegericht en bovendien stressbestendig bent.

Functie-eisen

•   rijbewijs B en eigen vervoer

Het restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend van 12:00 – 22:00 uur. Je wordt ingepland op zowel middag- als avonddiensten dus je loopt niet weg voor een beetje onregelmatigheid. We zoeken een bedieningsmedewerker tussen de 32 en 38 uur, de dagen en tijden zijn in overleg. Op zondag ben je sowieso vrij! Het werk is voor langere tijd. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €10,- en €12,50 bruto per uur.

Heb je interesse in deze vacature van medewerker bediening? Solliciteer dan gelijk! Mocht je vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Over het bedrijf

Een hotel in de buurt van Spijk!

Wat wij bieden

Heb je interesse in deze vacature van medewerker bediening? Solliciteer dan gelijk! Mocht je vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22

Deel deze vacature via