Vacature: Administratief medewerker (met doorgroeimogelijkheden tot teamleider)

 • Salaris Tussen € 2300,- en € 2900,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Delfzijl
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende financiële functie met doorgroeimogelijkheden in een klantgerichte, groeiende en dynamische organisatie? Solliciteer dan op deze functie!
Voor de afdeling financiële administratie zoeken wij een bedreven administratief medewerker die de ambitie heeft om door te groeien naar teamleider. Je legt verantwoording af aan de controller en je werkt samen met een leuk team van 5 collega’s.
In eerste instantie start je op de vestiging in Delfzijl, na verloop van tijd zal je op de vestiging in Groningen gaan werken.

Wat ga je doen?

Je gaat starten als veelzijdig administratief medewerker, waarvan het zwaartepunt op de werkzaamheden op de crediteurenadministratie zal liggen. Met de groei van de organisatie zal er ook ruimte zijn om door te groeien naar teamleider administratie. Als teamleider ben je het eerste aanspreekpunt voor de administratie. Je houdt je bezig met de totale grootboek, debiteuren- en crediteurenadministratie.

Het is jouw verantwoordelijkheid om op een juiste betrouwbare en tijdige manier alle financiële gegevens te verwerken en te zorgen voor een up-to-date financiële administratie. Het verrichten van diverse controles, belastingaangiften het verzorgen van periodieke aansluitingen en het voorbereiden van rapportages is hier onderdeel van. Je bent kritisch op de afdelingsprocessen en vindt het leuk om te komen met verbeter-, vernieuwings- en digitaliseringsvoorstellen om zo mee te helpen aan het (verder) professionaliseren en optimaliseren van de afdeling.

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde MBO financieel administratieve opleiding
 • HBO-denkniveau
 • Een alleskunner op het gebied van administraties en je bent in staat om deze kennis over te dragen aan jouw directe collega’s
 • Je bent een echte organisator en regelaar, je hebt helicopterview en je neemt verantwoordelijkheid
 • Je bent ambitieus, flexibel, servicegericht, nuchter en praktisch ingesteld

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een technische groothandel met diverse locaties in het Noorden. Zij voorzien diverse bedrijfstakken van alle denkbare artikelen/diensten op het gebied van “Tools, safety & Supplies”.

Wat wij bieden

Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever en stapt binnen in een gedreven, betrokken en familiair bedrijf. Je kunt rekenen op een open en gezellige werksfeer met korte lijnen. De functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid met volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. 

En verder:

 • Een bruto salaris tussen de € 2.300 en € 2.900 per maand (o.b.v. 40 uur per week)
 • Een functie voor 40 uur per week 
 • Om te beginnen een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband

Ben jij enthousiast over deze vacature als administratief medewerker met doorgroeimogelijkheden tot teamleider? Laat het ons weten en solliciteer snel, maar wel uiterlijk voor 01 juni 2022!
Heb je vragen over de vacature en onze opdrachtgever? Wij vertellen je graag meer. Je kunt Abiant Groningen bereiken op tel 050 5492840.

Deel deze vacature via