Vacature: Keukenverkoper

  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Buitenpost
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In het mooie Friese Buitenpost ga je aan het werk als keukenverkoper. Met jouw passie voor keukens en met jouw enthousiasme zorg jij er voor dat de klant met een mooie keuken naar huis gaat.

Als gedreven keukenverkoper verwelkom je de klant in de winkel. Door jouw luisterend oor zorg je er voor dat ze zich begrepen voelen en weet jij de klant op basis van hun wensen op de juiste manier te adviseren. Dit doe je onder andere door een 3D ontwerp op maat te maken zodat de klant een mooie beleving krijgt bij de aankoop van een nieuwe keuken. Je verleent goede service aan de klanten die binnenkomen en houdt de winkel representatief. Wanneer de klant een keuken heeft gekocht en is geplaatst neem jij contact op voor de aftersales.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau
  • Commercieel ingesteld
  • Fulltime beschikbaar en bereid om op koopavonden, zaterdag en feestdagen te werken (je bent iedere zondag vrij!)

Over het bedrijf

Je gaat bij een echt familiebedrijf aan het werk waar een informele werksfeer hangt. De directie is zeer betrokken en iedereen binnen de organisatie kent elkaar. Op zaterdag en koopavond wordt er vaak een gezellige borrel georganiseerd.

Wat wij bieden

Het bedrijf neemt jou meteen rechtstreeks in dienst waarbij je eerst een jaar contract krijgt. Bij wederzijds enthousiasme wordt dit na een jaar overgezet naar een vast contract. Het loon wordt nader bepaald op basis van jouw kennis en ervaring. Verder kun je korting krijgen op personeelsaankopen in de winkel, zorgverzekering en fitnessabonnement.

Ben jij de keukenverkoper die onze opdrachtgever zoekt? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt tot 10 juni solliciteren. Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via