Vacature: Schoonmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 4 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan in de schoonmaak? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in Joure is een specialist in tuinhuis en prieeltjes en ze zijn nu op zoek naar een schoonmaker. Het leuke van deze functie is dat je zelf een dagdeel kan kiezen wanneer je aan de slag gaat en je gaat voor onbepaalde tijd aan de slag. Dus ben jij de schoonmaker die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn stoffen, stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van het sanitair en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het netjes houden van het complete bedrijf. Je kunt de uren naar eigen inzicht invullen. Bij voorkeur komt je 1 middag of ochtend per week 4 uur werken. Maar in overleg is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 2 keer 2 uur te werken. Ze zijn op zoek naar iemand voor langere tijd. 

Functie-eisen

  • ervaring in de schoonmaak
  • 4 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in het maken van prielen. Het is gevestigd in Joure en bestaat uit een klein team. Het bedrijf heeft het lekker druk en er kan dus ook zo snel mogelijk een nieuwe collega aan de slag. JE komt te werken in een hecht team en je aanwezigheid word ontzettend gewaardeerd! Je maakt immers de boel weer super schoon!

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris wat passend is bij jouw opleiding, ervaring en conform de cao Timmerindustrie. Het salaris bedraagt tussen de €11, - €13,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je een ATV vergoeding over je loon.

Sta jij te popelen om als schoonmaker aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer voor 12 juni! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature schoonmaker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via